Belgium Hospitality Club

Leden BHC

HomeLeden BHC

Smappee

Slimme Laadoplossingen

Smappee, de Belgische pionier in laadpalen en energieoplossingen, stelt de innovatieve Smappee Smartstops voor. Een laadinfrastructuur die niet alleen functioneel is, maar ook een visueel statement maakt, terwijl het je inkomsten verhoogt en je ecologische verantwoordelijkheid toont.

Naast het opladen van elektrische voertuigen genereren ze extra inkomsten op je parking. Dit betekent dat jouw (laad)infrastructuur niet alleen duurzaam is, maar ook financieel rendabel.

De slimme laadoplossingen van Smappee optimaliseren het totale energieverbruik van de site, verlagen de kosten en minimaliseren de impact op het elektriciteitsnet. Dit betekent dat je niet alleen geld bespaart, maar ook een bijdrage levert aan een efficiënter gebruik van het energiesysteem.

Door te kiezen voor een Smappee Smartstop laat je niet alleen zien dat je investeert in geavanceerde technologie, maar ook dat je bezig bent met duurzaamheid. Je plaatst ook een extra klanten-attractie op je parking voor de diensten van het hotel.

Maak de toekomst van jouw laadinfrastructuur slimmer, winstgevender en duurzamer met Smappee Smartstops. Ontdek de kracht van vooruitgang en maak een statement dat verder gaat dan alleen opladen.

Lees meer